سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...
درباره ما

دوست دارم همیشه در خاطرم باشد که والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا/ من عمل بما علم ، ورثه الله علم ما لم یعلم/ من عمل بما علم، کفی ما لم یعلم/ کونوا دعاء الی الله بغیر السنتکم/ و همیشه فراموشم نگردد که دنیا خود همه وقت بی آب(سراب) است اما از او بی آب تر کسی است که بدین بی آبی راضی گردد.
لینک های ویژه
پیوندهای روزانه
دیگر امکانات
مطالب اخیر وبگاه

مراسم آغاز سال تحصیلی 90-1389 در دانشکده مطالعات جهان برگزار شد

http://fws.ut.ac.ir/rtl/Default2.aspx

مراسم آغاز سال تحصیلی 90-1389 روز یکشنبه 4 مهر 1389 در تالار حنانه دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که با حضور جمع کثیری از دانشجویان ورودی جدید، استادان و کارکنان دانشکده برگزار شد دکتر سعید رضا عاملی، رئیس دانشکده مطالعات جهان ضمن خوشامدگویی به دانشجویان گفت: شما باید بسیار خوشحال باشید که وارد دانشگاهی شده اید که بهترین کیفیت، بهترین دانشجویان و مجرب ترین استادان را دارد و از این بابت نیز به شما تبریک می گویم و امیدوارم قدر این لحظات بودن در دانشگاه تهران را بدانید.
رئیس دانشکده مطالعات جهان با طرح این پرسش که «چرا مطالعات جهان؟» توضیح داد: هدف اصلی مطالعات کشوری شناخت واقعیت است و باید بدانیم که جهان امروز هزینه سنگینی برای ایجاد فضای غیر واقعی پرداخت می کند. مثلا اگر به فضای رسانه ای قدرت ها نگاه کنید مملو از تصاویر غیر واقعی از ایران است که با ایران واقعی فاصله بسیار دارد.
 
 
 
 
در ادامه پروفسور محمد نقی زاده، ژاپن شناس برجسته ایرانی با اشاره به لزوم تاسیس رشته های مطالعات کشوری گفت: این اتفاق باید 50 سال پیش روی می داد اما تقریبا پنج سال پیش اتفاق افتاد که علاوه بر ابعاد مختلف دیگر از یک بعد رسالت دانشجویان این دانشکده را تاریخی می کند زیرا اولین سربازان این میدان هستند و اولین کسانی که این حوزه را در ایران کند و کاو کرده اند.
نخستین دریافت کننده ایرانی نشان امپراتوری ژاپن افزود: انتخاب این راه مستلزم سخت کوشی است و سخت کوشی آن از جنس سخت کوشی ریاضی نیست بلکه به دلیل آنکه خود ما باید سنگ بنای آن را بگذاریم دشوارتر است.
استاد نقی زاده سخت کوشی را والاترین و گرانبهاترین دارایی هر دانشجو توصیف و تاکید کرد: این سخت کوشی فقط برای نمره گرفتن و موارد مشابه نیست بلکه ارزش مطلقی است که همه چیز را با آن می سنجند و چیزی نیست که با پند و اندرز تحقق یابد.
وی با برشمردن شاخص های سخت کوشی اظهار داشت: کار، تداوم و استمرار آن در بلند مدت همراه با عقلانیتی توام با تعهد می تواند از ما انسان هایی بلند نظر و آینده نگری بسازد که در چارچوب عقلانیتی ایرانی و بومی راه به سوی آینده روشن و پربار را هموار سازد.
 
 
دکتر حسن حسینی  معاون آموزش دانشگاه از دانشجویان ورودی جدید خواست که با التزام به قوانین و مقررات دانشگاه و دانشکده در یک حرکت جمعی ضمن رفع کاستی ها در جهت ایجاد یک تحول نوین در حوزه مطالعات کشوری به صورت میان رشته ای گام های بلندی بردارند.
رئیس موسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپا نیز طی سخنان کوتاهی خطاب به دانشجویان گفت: اینجا برای شما یک فرصت است و باید به گونه ای عمل کنید که در پایان تراژدی فرصت های از دست رفته را نداشته باشید.
 
دکتر یونس شکرخواه تاکید کرد: اینجا ما کار می کنیم. سخت هم کار می کنیم. من دانشکده مطالعات جهان را جایی می دانم که درگیرمان می کند. البته باز هم سعی می کنیم که توقعاتی را که بیرون از اینجا و صاحبان کسب و کار از شما دارند، در اینجا بیدار کنیم.
در پایان این مراسم دانشجویان گروه های مختلف با مدیر و اعضای گروه مربوطه دیدار و گفت و گو کردند.
 
و پایان بخش مراسم اهدای هدایا، چنانکه عرف دانشکده مطالعات جهان است



نویسنده محمد امین در چهارشنبه 89/7/14 | نظر

طراحی و کدنویسی قالب : علیرضاحقیقت - ثامن تم

Web Template By : Samentheme.ir

آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
برچسب‌ها
طراح قالب
ثامن تم